Апрель 20, 2017

Sveika mityba| Pavasarinės salotos

Sveika mityba| Pavasarinės salotos, pagal SULIEKNĖK SVEIKAI edukacinių maisto gaminimo kursų vadovę Aistę Švetkauskę.

Ingredientai:
150 g. šviežio kopūsto
30 g. smulkintos rukolos
10 g. smulkintų krapų
40 g. šviežių vyšninių pomidorų
20 g. mėlyno svogūno
15 – 20 vnt. alyvuogių
7 – 8 vnt. ridikėlių
Padažui:
2 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
0,5 šaukštelio išspaustos citrinos
1 arbatinis šaukštelis medaus
0,5 šaukštelio dižono garstyčių
3 valgomieji šauktai sojų padažo.
Išmaišome, gardiname kanapių, sezamo sėklomis. Skanaus!

Prekybos centras vcup_Pavasarine salotos

 

How to enable JavaScript in your browser